CARRER DIPUTACIÓ 239 · BARCELONA 935 41 46 23

tradicióAVANTGUARDA

VIU L’EXPERIÈNCIA MEXDITERRÀNIA

Mextizo és el somni de poder unir el millor d’allà amb el millor d’aquí. Talent, alegria, calidesa, qualitat, amistat, il·lusió (…).

El concepte cuina mexditerrània és la suma de la tradicional graella a l’estil de Getaria, els millors arrossos de la meva terra i aquestes entrades mexicanes que m’han captivat en aquests últims anys vivint en aquest increïble país que és Mèxic. A aquestes tres maneres de cuinar, amb alguns plats que hem creat exclusivament per Mextizo, li anomenem cuina mexditerrània.

Cuinem amb productes de proximitat, llotges de la costa i granges que ens assorteixen amb els millors productes de temporada per a les nostres preparacions. La manera de cuinar, així com els ingredients que fem servir al restaurant, són presents a la dieta mediterrània: Tant al concepte arrossos, com al concepte graella-brasa, i també a la cuina mexicana. Aquesta darrera utilitza en moltes de les seves preparacions aquests ingredients, tan presents a la conca mediterrània: Verdures, llegums, oli d’oliva, peixos (…).


elXEF

Després d’una dilatada trajectòria professional, Adrián Marín presenta Mextizo. Suposa per a ell un projecte de vida que connecta Mèxic amb la seva terra, i que li permet mostrar el bagatge adquirit al llarg dels seus anys d’experiència entre fogons. Parlar d’Adrián Marín és parlar de cuina de qualitat, un xef consolidat per a qui el bon tracte amb el comensal és tan important com el menjar que se serveix al seu restaurant.

Adrián Marín va començar a la restauració als setze anys, quan treballava a una pastisseria de la seva ciutat. I al llarg de la seva trajectòria professional ha treballat al costat de grans mestres com Santi Santamaria, Fermí Puig o Martín Berasategui. Però ara, el concepte creat pel xef és un altre diferent. La proposta gastronòmica d’Adrián Marín a Mextizo es basa en el concepte “cuina mexditerrània”, que consisteix a poder triar o combinar entre les tres maneres de cuinar que es plantegen: arrossos, brasa i mexicà; disposant a més de plats d’autor.


mextizo-navidad-2000-x-1000-px