CARRER DIPUTACIÓ 239 · BARCELONA 935 41 46 23

AdriánMarín

elXEF

Després d’una dilatada trajectòria professional, Adrián Marín presenta Mextizo. Suposa per a ell un projecte de vida que connecta Mèxic amb la seva terra, i que li permet mostrar el bagatge adquirit al llarg dels seus anys d’experiència entre fogons. Parlar d’Adrián Marín és parlar de cuina de qualitat, un xef consolidat per a qui el bon tracte amb el comensal és tan important com el menjar que se serveix al seu restaurant.

Adrián Marín va començar a la restauració als setze anys, quan treballava a una pastisseria de la seva ciutat. I al llarg de la seva trajectòria professional ha treballat al costat de grans mestres com Santi Santamaria, Fermí Puig o Martín Berasategui. Però ara, el concepte creat pel xef és un altre diferent. La proposta gastronòmica d’Adrián Marín a Mextizo es basa en el concepte “cuina mexditerrània”, que consisteix a poder triar o combinar entre les tres maneres de cuinar que es plantegen: arrossos, brasa i mexicà; disposant a més de plats d’autor.

Després de crear nous conceptes a Mèxic, havent dirigit diversos restaurants al D.F. com Jerónimo o Emilio durant els darrers anys, Adrián Marín s’enamora de Mèxic i de la seva gent, i posteriorment, torna a Barcelona com a ciutat que veu néixer Mextizo. Adrián Marín ha escollit Barcelona perquè coneix bé l’entorn i la seva gent, després d’haver treballat allà durant catorze anys, als restaurants Drolma, Can Fabes, Majestic Hotel Group o Dry Martini Barcelona, entre d’altres. El concepte mexditerrani comença a caminar al litoral barceloní, i es fonamenta en menjar bé, apostar per productes naturals de la conca mediterrània i la calidesa en el servei.

De la combinació de l’avantguardisme de Barcelona, del bon fer dels arrossos de la seva ciutat natal, Castelló; de la tradicional brasa basca i del toc fresc de la cuina mexicana; Adrián Marín llança Mextizo com el seu projecte més íntim i personal; un lloc increïble i únic a la ciutat que convida a menjar bé i a viure una mica més a poc a poc.


 

mextizo-navidad-2000-x-1000-px