CARRER DIPUTACIÓ 239 · BARCELONA 935 41 46 23

tradicióAVANTGUARDA

VIU L’EXPERIÈNCIA MEXDITERRÀNIA

Mextizo és el somni de poder unir el millor d’allà amb el millor d’aquí. Talent, alegria, calidesa, qualitat, amistat, il·lusió (…).

El concepte cuina mexditerrània és la suma de la tradicional graella a l’estil de Getaria, els millors arrossos de la meva terra i aquestes entrades mexicanes que m’han captivat en aquests últims anys vivint en aquest increïble país que és Mèxic. A aquestes tres maneres de cuinar, amb alguns plats que hem creat exclusivament per Mextizo, li anomenem cuina mexditerrània.

Cuinem amb productes de proximitat, llotges de la costa i granges que ens assorteixen amb els millors productes de temporada per a les nostres preparacions. La manera de cuinar, així com els ingredients que fem servir al restaurant, són presents a la dieta mediterrània: Tant al concepte arrossos, com al concepte graella-brasa, i també a la cuina mexicana. Aquesta darrera utilitza en moltes de les seves preparacions aquests ingredients, tan presents a la conca mediterrània: Verdures, llegums, oli d’oliva, peixos (…).

Ens agradaria poder ser amb la brasa com el restaurant Kaia-Kaipe a Getaria, transportar-te a una platja de Castelló quan et mengis un arrosset melós, o bé fer-te creure que estàs a El Turix de Polanco prenent un taco de cochinita.

Aquesta és la nostra única pretensió, que el que et mengis estigui bo i que t’atenguin amb aquesta calidesa que de vegades tant ens falta avui dia. Abans de res, som un restaurant i volem que quan vinguis a menjar, pensis en tornar i ens recomanis. Però que ho facis de veritat i perquè així ho sents.

L’estudi Capella García Arquitectura amb Juli Capella al capdavant han fet d’aquest espai un restaurant únic a la ciutat.

Cuina mexicana i dieta mediterrània són Patrimoni Intangible de la Humanitat, així que imagina com serà poder tastar-les juntes!

Come rico, vive despacito.

Adrián Marín


 

mextizo-navidad-2000-x-1000-px